Om billesø Smedejernsporte

Velkommen

Billesø Aps

Velkommen til Billesø ApS.

Jeg hedder Christian Billesø og er indehaver af firmaet som jeg startede i 2011. Jeg er uddannet kleinsmed i 1997, og har arbejdet som smed i mange år.

I starten lavede vi selv alle vores porte, låger og hegn, men konkurrencen er hård og der er mange leverandører på markedet. Det viste sig at en smedejernsport typisk kostede ca. 20.000 kr inden den var galvaniseret / varmgalvaniseret og malet. Jeg besluttede derfor at rejse til udlandet og undersøge mulighederne for et samarbejde med en udenlandsk fabrik med henblik på at sælge porte, låger og hegn til fornuftige priser.

Jeg havde kontakt til flere firmaer i Polen, men endte med at rejse den lange vej til Kina for at være den billigste på markedet.

Jeg havde inden afrejse selv tegnet og dimensioneret 2 design af smedejernsporte, låger og hegn.

Jeg tilbragte en uge i Kina og besøgte fabrikken, værkføreren og min agent, der løbende kvalitetssikrer vores smedejern under fremstilling. Nu har vi et rigtig godt samarbejde med en tysker, der ejer fabrikken i Kina. Kvaliteten er meget høj, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken materialer, galvanisering eller i øvrigt finish. 

Vi har nu solgt smedejernsporte fra Kina i 7 år, og salget går forrygende. Mange ønsker at få lukket deres have eller indkørsel af med en smedejernsport, men vil ikke ofre 20.000 kr. på det. 

Nu kan vi tilbyde varm-galvaniseret og sortmalede smedejernsporte til meget billige priser, og vi synes faktisk at det er sjovere at tjene lidt mindre og sælge mere. 

Vi har også et tæt samarbejde med Nordisk Dørautomatik og tilbyder forskellige løsninger af automatik til vore dobbeltporte. 

Vi tilbyder ligeledes montage, men typisk på Fyn, da omkostningerne stiger jo længere vi skal køre. Vi har dog samarbejdspartnere både på Sjælland og i Jylland, og formidler gerne kontakten.

Vi vejleder også meget gerne vedr. opsætning af din port, låge eller hegn. 

Vi tilbyder fragt i hele landet til meget fornuftige priser, og har et tæt og konstruktivt samarbejde med en lokal fragtmand, der levere vores porte, låger og hegn i hele Danmark.  

Mere om firmaet

Vi tilbyder alle former for smedearbejde, så ring og få et godt tilbud på din opgave. 

Vi er eksperter i fremstilling af trapper, gelænder, altaner og bygnings/konstruktionsarbejde. Alt vores smedejern der bliver fremstillet på eget værksted bliver galvaniseret hos DOT (dansk overflade teknik) inden evt. pulverlakering. 

Vi sætter en ære i at overholde de aftaler vi indgår med vores kunder, og arbejder altid hårdt på at levere til aftalt tid. 

Vi leverer typisk vores dobbeltporte, låger og hegn indenfor 1 uge efter betaling af faktura. Vi har et tæt og konstruktivt samarbejde med Them Travel, der leverer alle vores porte rundt i hele landet. Det er naturligvis også muligt at besøge os på værkstedet og se vores produkter eller bare få en snak om jeres smedejernsprojekt.  Du bliver ikke skuffet, så husk traileren 😉